Niskopritiski sistem LPS Štampa El. pošta

HygroMatikov Niskopritisni sistem LPS za adijabatsko vlaženje i hlađenje otpadnog vazduha u klimatizacionim sistemima izuzetno se lako postavlja, malih je gabarita (Š: 600 mm, V: 700 mm; D: 238 mm), tih je i može se koristiti čak i na malim apsorpcionim rastojanjima. Zbog toga je idealan za jednostavno i brzo poboljšavanje postojećih klimatizacionih sistema. Kućište koje se montira na zid napravljeno je od izdržljivog nerđajućeg čelika. Zajedno sa HygroMatikovim vrtložnom (Vortex) modulima, ovaj sistem može postići optimalnu efikasnost. Pumpa koja se podmazuje vodom garantuje i do 25.000 sati rada bez održavanja, što znači oko 5 godina rada.

Adijabatski rashladni efekat

Isparavanje fine magle adijabatski hladi vazduh. Hlađenje prinudnim strujanjem za vreme leta može uštedeti i do 1/3 rashladnog kapaciteta.

Skoro bez održavanja i svest o uticaju na okolinu

Inovativna pumpa koja se podmazuje vodom omogućava i do 25.000 radnih sati bez održavanja, što znači oko 5 godina rada. Sistem radi bez ulja, čisto i bezbedno. Vlaženje potpuno demineralizovanom vodom efikasno sprečava taloženje kamenca. Nema drugih zahteva za održavanjem, osim vrlo jednostavne zamene filtera za vodu i vizuelnih i radnih provera. Mala potrošnja energije i nepostojanje potrebe za dezinfekcionim sredstvima štedi novac, blagotvorno je za okolinu i omogućava veoma čist rad. Nema potrebe za skupim proverama i dopunama antiseptičkih sredstava.

Higijena

U vazduh koji se udiše dolazi potpuno demineralizovana voda, bez ikakvih dodataka. Sistem nema poroznih komponenata koje bi zadržavale vodu, stajaća voda se efikasno izbegava, a ako voda stoji, sistem se automatski prazni. U kontakt sa vodom dolaze samo inertni materijali. Zbog toga nisu potrebna hemijska i biološka dezinfekciona sredstva.

 

Pretraga

Partneri

FlaktWoods
GebhardtVentilatoren
Toshiba
Hygromatik
Rycroft
Flaktwoods
aircurtain
Ostberg
vortice
AERIAL
Heatex
Crane
Action clima

BANERI