Komplet za ugradnju HeaterCompact Štampa El. pošta

Komplet HygroMatik HeaterCompact se proizvodi u sedam veličina sa najvećom proizvodnjom pare od 2 kg/h do 27 kg/h. Pošto se radi o parnom ovlaživaču sa grejačima, pogodan je za rad i sa vodovodskom vodom (tvrdoće do 15° po nemačkoj skali). Ako radi sa potpuno demineralizovanom vodom, održavanje skoro da nije ni potrebno. Para se neprekidno proizvodi bez ispuštanja vode kako bi se obezbedio visok nivo preciznosti regulacije. ProizvodiHygroMatik HeaterCompact daju čistu paru na bezbedan i efikasan način, ne ugrožavajući okolinu.

Ako poručite više uređaja možemo ih uskladiti sa vašim naponom i postoljem za montažu.

Visoka bezbednost

Otpornički grejači zagrevaju vodu u energetski efikasnim plastičnim cilindrima. Svi grejni uređaji su opremljeni mehaničkom zaštitom od pregrevanja na grejaču i prekidačem sa plovkom sa kontrolom nivoa. Ovakav koncept dvostruke zaštite obezbeđuje visoku radnu bezbednost.

Jednostavno održavanje i dugotrajan radni vek

Dokazano visok kvalitet komponenata naših uređaja garantuje dugotrajan radni vek.

Kada se koristi omekšana ili vodovodska voda, izdvajaju se minerali iz vode (npr. kamenac). Naša robustna odmuljna pumpa odstranjuje kamenac iz cilindra direktno kroz odvod. Ovaj proces znatno proređuje cikluse održavanja.

Naš opcioni sistem ispiranja SuperFlush, znatno produžava vek trajanja cilindra. Ako komplet HeaterCompact koristi potpuno demineralizovanu vodu skoro da neće biti taloga i održavanje je svedeno na najmanju moguću meru.

Cilindar se lako otvara, čisti bez hemikalija i ponovo koristi. Postupak je jednostavan, štedi vreme i novac i, osim toga ne ugrožava okolinu

Na zahtev je moguće ugraditi Basic, Comfort i ComfortPlus HygroMatic regulator.

 

Pretraga

Partneri

FlaktWoods
GebhardtVentilatoren
Toshiba
Hygromatik
Rycroft
Flaktwoods
aircurtain
Ostberg
vortice
AERIAL
Heatex
Crane
Action clima

BANERI