HeaterCompact Štampa El. pošta

Proizvodi HeaterCompact su malih dimenzija, prave se u devet veličina, produkcije pare od 3 kg/h do 135 kg/h i imaju izuzetno prihvatljiv odnos cene i učinka. Proizvodnja pare veća od 27 kg/h se postiže kombinovanjem više pojedinačnih uređaja.

Ovi uređaji su namenjeni komercijalnoj upotrebi niskog do srednjeg opterećenja. Uštede u vremenu za vreme instalisanja i održavanja postižu se lakim pristupom komponentama sa tri strane. Mogu da koriste potpuno demineralizovanu, delimično demineralizovanu vodu kao i vodovodsku vodu. Kada rade sa potpuno demineralizovanom vodom, ovim uređajima skoro da nije potrebno nikakvo održavanje. Para se neprekidno proizvodi bez ispuštanja vode kako bi se obezbedio visok nivo preciznosti regulisanja. Uređaji rade izuzetno bezbedno, ne ugrožavaju okolinu, efikasni su i higijenski.

Visoka bezbednost

Uronjeni grejači zagrevaju vodu u energetski efikasnim plastičnim cilindrima. Svi grejni uređaji su opremljeni mehaničkom zaštitom od pregrevanja na grejaču i prekidačem sa plovkom sa kontrolom nivoa.

Jednostavno održavanje i dugotrajan radni vek

Kada se koristi omekšana ili vodovodska voda, izdvajaju se minerali iz vode (npr. kamenac). Sistem SuperFlush meša vodu za vreme ispuštanja.

Na taj način se čestice kamenca pokreću i moćna odmuljna pumpa ih ispumpava. Količina taloga znatno se smanjuje, a ciklusi održavanja se znatno proređuju. Zbog male težine plastičnih cilindara održavanje je vrlo jednostavno, a cilindri se posle čišćenja mogu ponovo koristiti. Naš tim stručnjaka će vam precizno objasniti najlakši način održavanja. Cilindri su izrađeni prema standardima VDE i isključuju se iz napajanja jednim prekidačem, tako da ih obučen rukovalac može bezbedno očistiti. Ako sistem radi sa potpuno demineralizovanom vodom, skoro da nema naslaga pa je potrebno minimalno održavanje.

Savremeno mikroprocesorsko upravljanje

Zahvaljujući mikroprocesorima visokog kvaliteta, proizvodi HygroMatic HeaterCompact imaju brz i precizan odziv i visoku preciznost regulacije do ±1%. Ovi uređaji se prilagođavaju svakoj vrsti vode. Mogu se proporcionalno regulisati u rasponu od 5% do 100% nominalnog kapaciteta. Zato su izuzetno efikasni čak i pri maloj potrošnji električne energije.

Uređaji primaju sve standardne kontrolne signale, a postoji i opcija daljinskog upravljanja.

Basic HeaterCompact regulator omogućava sledeće:

– uključeno/isključeno (ON/OFF) regulaciju ili proporcionalnu regulaciju uz spoljni regulator;
– automatsko testiranje sistema;
– pet signalnih lampica koje ukazuju na važne informacije o radu;
– dva slobodna signala za daljinsko upravljanje
– uvek spremne funkcije odmuljavanja i grejanja;
– integrisan RS 485 serijski interfejs;
– opciju releja za četiri dodatna signala za daljinsko upravljanje;
– opciju za prebacivanje na postupak ovlaživanja.

Comfort regulator dodatno omogućava sledeće:

– proporcionalnu regulaciju;
– integrisani PI-regulator;
– četvorolinijski osvetljeni ekran;
– četiri funkcijske dirke za jednostavan rad i programiranje.

ComfortPlus regulator dodatno omogućava sledeće:

– obrtno-pritisni kodni uređaj za jednostavan rad i programiranje;
– vremenski prekidač (tajmer).

 

Pretraga

Partneri

FlaktWoods
GebhardtVentilatoren
Toshiba
Hygromatik
Rycroft
Flaktwoods
aircurtain
Ostberg
vortice
AERIAL
Heatex
Crane
Action clima

BANERI